2008. december 11., csütörtök

Poszt fotó nélkül mindenféléről

Rájöttem, hogy nem is kell mindig fotó - egyébként is a gyengém, mert semmilyen affinitást nem érzek a szépen beállított képek elkészítéséhez, így viszont meglehetősen szimpla, néhol már "gagyi" minőségű, videókamerával készített képek kerülnek fel. Kezdek lemaradni az igényes és szép blogok mögött ami bánt, mert valójában sokkal többet is törödhetnék az egésszel. No mindegy...
Persze megkértem a pasim, hogy fotózza le nekem az elmúlt napi varrományokat, úgyhogy nemsokára felteszem őket. :-) És ígért egy új web desing-t is...
Kislányunk továbbra is jól érzi magát bent, én meg lótok-futok, tegnap még egy budapesti céges út is belefért ami jót tett az agytekervényeimnek. Az egyetemi félévemet is lezártam, mondták is a kollégáim, hogy ilyen a jó oktató, vizsgaidőszakban szül :-) Februárban aztán új félév.
Ma elkezdtem "babás" dolgokat varrni, sikerült szereznem forgó szerkezetet, úgyhogy elkészült egy madaras forgó, illetve néhány textildoboz. Emellett készül két ajándék, az egyik a húzogatóshoz (tuti, hogy én vagyok a sereghajtó és már mindenki kész van vele, vagy netán el is küldte????), egy pedig egy nagyon kedves személynek, de erről majd később tudok mesélni.
Nálunk a karácsony most más lesz mint eddig, ajándékokkal sem foglalkozom. Nem is tudom tervezni, hagyom, hogy menjenek a napok, legyen fa és hangulat, a többit pedig majd mi alakítjuk ki.
Kicsit összefolynak mostmár a napok.....

11 megjegyzés:

Bea írta...

Nektek lesz a legszebb karácsonyotok, hidd el!:o))))
Már azt hittem, azért nem jelentkezel, mert megszületett a kishölgy:))

katafolt írta...

Jól csinálod :-)
Én meg azt hittem,a következő fotón már minmdjárt a hercegnő lesz :-)

patchwitch írta...

Arci, de jó látni, izé..olvasni téged!
Nem, még én sem küldtem el a karácsonyi húzogatóst, ne aggódj, hajtom veled a sereget, hogy ne legyél egyedül ;)
nagy ölelés,
néma.

Vacskamati írta...

Én is sokat gondolok Rád/Rátok mostanában- a lehető legjobban teszed, ha most hagyod magad, hogy csak történjenek Veled a dolgok- ez az időszak a lelassulásról, befelé fordulásról- némiképp passzivitásról- szól. Élvezd ki minden percét, mert már nem tart sokáig.. Persze, ami utána következik, az még izgalmasabb, de már egy másik történet. :)
Sok pussz és ölelés: IO

anyahajó írta...

Tudom miről beszélsz, én karácsony előtt szültem, és az a karácsony tényleg nem volt szokásos. Sok sírás is volt benne - mármint én is sírtam, nemcsak a baba -, megjártuk a gyerekügyeletet 26-án, mert azt hittük beteg. Ott aztán felvilágosítottak, hogy a gyerekek bizony sírnak, attól még nem betegek, csak nyugi. Ajándékok se voltak, valahogy nagyon fura volt minden. Utólag visszanézve viszont azt mondom, pont olyan volt, mint Jézus születésekor, esetleges és egyáltalán nem kényelmes, viszont ott volt a gyerek, meg ott voltunk mi, az alakuló család. Ha olyan bölcs lettem volna, mint te, és nincsenek elvárásaim, hanem elfogadtam volna azt, hogy majd minden alakul magától, akkor jobban éreztem volna magam, az biztos. Szóval szuper, hogy te így tudod látni a dolgokat. Legyen minden rendben veletek, szüléssel és utána is, ismeretlenül is gondolok rád!

Kicsoda írta...

Orulok, hogy jol vagy;-)
A kepeket ertem nagyon, neha tobb ido nekem a kepeket megmutatni, mint amennyit hajlando vagyok raszanni.
Irjal csak en nagyon orulok neki!!

Arcencil írta...

Olyan kedvesek vagytok, hogy így szurkoltok :-))) Nemsokára jövök az "igazi", mindenki által várt képppel...

Kata írta...

Arci! A blogod így is nagyon szép! Nem hiszem, hogy elvárás vagy alap blogolási feltétel lenne a szuper design. ;o) Én imádom, hogy ilyen letisztult és nem hivalkodó. :o))
A Karácsonyotok és a babó érkezése kívánom, hogy olyan szép legyen, mint azt szeretnétek! :o)
A képeket pedig én is várom a többiekkel. :o))

panyizsuzsi írta...

A huzogatóssal nem vagy elkésve én sem kaptam még meg az enyémet!

F.Gina írta...

Nem értem, mi bajod van a képeiddel, nem fotóművészek vagyunk, annál nagyobb a fantáziánk :)) Nem vagy lekésve semmiről, legyen nagyon szép a karácsonyotok !

Zelnice írta...

Nagyon pörögsz, ez tök jó ha még bírja az ember (én mindig "tartogattam" a terhességeim végére valami nyalánkságot: felújítás, költözés,nehogy unatkozzak :-)
Külön kaptál forgószerkentyűt?Ha igen,érdekelne hogy hol.