2009. február 20., péntek

Link

Úgy örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra (franciául tudók előnyben):
Szeretnék elkezdeni varrni Emma Rózának és már előszedtem az Ottobre magazinokat. Nagy szívfájdalmam, hogy itthon nem lehet kapni normális gyermekmintás anyagot, úgyhogy a netről kell majd rendelnem. Remélem a fenti oldalon keresztül megtalálom a tuti beszerzési forrást :-)

4 megjegyzés:

Kicsoda írta...

tenyleg jo! de azert en 1 eves kor elott nem nagyon varrnek trukkos dolgot, mert ahogy latom Emma is jo gyorsan no, tobb haja van, az enyemekenk 1 evesen:-D. En nem egyszer varrtam ugy Daninak, hogy aztan 2-3 hetig tudta hordani:-)

Arcencil írta...

Igen, én sem akarok semmi trükköset, egyszerű nyári cuccokat gondoltam...Találam jó szabásmintákat. És ráadásul kiszámoltam a varrás költségét, és egy ruha 1000 Ft körül jön ki, ami jónak mondható, mert még a turiban is ennyi a darabár.
Valójában tényleg akkor lesz jó varrni neki, ha már tud járni...
Egyébként igazad van, nagy a haja van, már mondták többen,hogy vágni kellene belőle, de én nem akarok hozzányúlni...

Kicsoda írta...

na akkor most fogsz belolem kiabrandulni:-) az en gyerekeim allandoan maszatosak, Dani talan mar nem annyira, de Barni pl tegnap paradicsomos tesztat evett, a ruhajat nem ette le, ugyes volt, mondja neki az apja, torold meg a szad, mire a gyerek, csukotol vallig beletorli a pulijaba:-) soha nem jon teljesen ki. Es nyaron csak rosszabb, mert akkor meg sarasak is lesznek. Eszrevettem, hogy ha szep ruha van rajtuk, szolok nekik, hogy vigyazzanak ra, hulyeseg, de igy van...:-D de a lanyokkal ez tuti mas:-D

Zsupszi írta...

Milyen ez az Ottobre magazin?
(a képek alapján jónak tűnik... :-)

Én burdából meg a fiamnak burda kindermodéból szoktam varrni (ez utóbbi mintha megszűnt volna).
Hát igen, gyerekmintás anyagot volt, hogy én is hiába kerestem. De akkor is furcsán szoktak rám nézni, amikor vízhatlan anyagot keresek dzsekihez...