2008. október 12., vasárnap

Hétvége

A hétvégén kipróbáltam az új rendelésű procionos festékeimet és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Most sokkal töményebbre csináltam az oldatot és így nagyon szép, erős, élénk színek születtek. Csupán néhány alapszínre volt szükségem, nem festettem sokat, de már vannak ötleteim a következő festésre, csak előbb egy kis molinót kell rendelnem :-)

Az első festésből való anyagaim nagy része még a polcon hever. A takaró mellett muszáj valami kis munkába fogni, ami gyors sikerélménnyel kecsegtet. Az egyik patchwork újságban láttam egy hasonló kis képet, házikókkal, téli havas égbolttal. Gondoltam csinálok valami hasonlót, csak ezt saját festésű anyagokból. A téli égbolt nem lett a legjobb, fogpiszkálóval vittem fel a domesztoszt, ami itt-ott "szálat" húzott (nálatok is csinálja?) és ettől inkább csillaghullásos égboltra hajaz.... No mindegy. Ma este nekiállok és kicsinosítom.

5 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Nekem is a csillagos égre hasonlít, de nagyon király lett!!! Persze, tudom, ha az ember hóesést akar és helyette felsőmentes csillagos eget kap... :) De ez akkor is jó:) Kíváncsian várom a végeredményt!!

Kicsoda írta...

nagyon szepek es erosek a szinek. ez igy van, kiserletezni kell. szerintem erted miert mondtam, hogy nekem maga a kiserletezes elmeny;-)
tetszik az also kis kep, kivancsi vagyok mi lesz belole!

anyahajó írta...

Szerintem gyönyörű az ég!

merci írta...

Mi a neve ennek a textilfestéknek és te hol rendelted?
Nagyon tetszik, hogy ilyen mélyek és egyenletesek a színek...

日月神教-任我行 írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇