2008. október 12., vasárnap

Hétvége

A hétvégén kipróbáltam az új rendelésű procionos festékeimet és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Most sokkal töményebbre csináltam az oldatot és így nagyon szép, erős, élénk színek születtek. Csupán néhány alapszínre volt szükségem, nem festettem sokat, de már vannak ötleteim a következő festésre, csak előbb egy kis molinót kell rendelnem :-)

Az első festésből való anyagaim nagy része még a polcon hever. A takaró mellett muszáj valami kis munkába fogni, ami gyors sikerélménnyel kecsegtet. Az egyik patchwork újságban láttam egy hasonló kis képet, házikókkal, téli havas égbolttal. Gondoltam csinálok valami hasonlót, csak ezt saját festésű anyagokból. A téli égbolt nem lett a legjobb, fogpiszkálóval vittem fel a domesztoszt, ami itt-ott "szálat" húzott (nálatok is csinálja?) és ettől inkább csillaghullásos égboltra hajaz.... No mindegy. Ma este nekiállok és kicsinosítom.

4 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Nekem is a csillagos égre hasonlít, de nagyon király lett!!! Persze, tudom, ha az ember hóesést akar és helyette felsőmentes csillagos eget kap... :) De ez akkor is jó:) Kíváncsian várom a végeredményt!!

Kicsoda írta...

nagyon szepek es erosek a szinek. ez igy van, kiserletezni kell. szerintem erted miert mondtam, hogy nekem maga a kiserletezes elmeny;-)
tetszik az also kis kep, kivancsi vagyok mi lesz belole!

anyahajó írta...

Szerintem gyönyörű az ég!

merci írta...

Mi a neve ennek a textilfestéknek és te hol rendelted?
Nagyon tetszik, hogy ilyen mélyek és egyenletesek a színek...