2008. október 13., hétfő

Ti hogy csináljátok?

Szeretném megtudakolni, hogy kisméretű falikép esetén - aminek nincs nagy súlya - milyen rögíztést érdemes kitalálni ami azért szép és igényes? Kétoldali ragasztó, szeg, pálcika, léces rögzítés??? Ki, hogy szokta feltenni a textilképeket a falra?

4 megjegyzés:

Czkriszta írta...

Én kulcstartó karikát vagy dobozos üdítő/sör tépőkéjét használom.A férjem elvből csak tiplit fúr a falba.

N.Zsuzsi írta...

Én a kisképekre eleve varrok akasztót. De el tudom képzelni azt is, hogy szépen mutató függönycsipeszt+karikát alkalmaznék, ha valamire utólag nem lehet akasztót varrni.

Kicsoda írta...

ami szerintem a legszebb, bar meg nem sikerult vennem:-) azok az akasztok, amik kovacsoltvas szeru hajlitott csodak. Ehhez en mar ugy varrtam a kepet, hogy kb 8cm hosszu fuleket varrtam a tetejere.
A masik, epp most szedtem elo:-) halloweenes, ket gomb van a szelen es arra van raffia kotve, ami tartja, de ennek a tetejebe egy vekony hurkapalca van fuzve, hogy legyen tartasa.
http://www.flickr.com/photos/kicsoda/1777778325/in/set-72157594557327017/
http://www.flickr.com/photos/kicsoda/1359240803/

hortenzita írta...

Én bújtató textilcsövet varrok a hátsó oldal tetejére úgy, hogy a cső két vége a kép szélétől kb. 2 cm-re véget érjen. Ebbe bújtatom a méretre vágott tiplifát (cső hossza + 1-1 cm a két oldalon). Két szögre rá lehet fektetni a tiplifát és a szögek még mindig nem látszanak ki a kép mögül.