2008. november 2., vasárnap

Jótanács

Ha adhatok egy jótanácsot: akinek van egy picike felesleges helye is, vagy a szüleinél van egy kis lik ahová be lehet tuszkolni egy zsákot soha-soha nem ajándékozza el a ruháit azon a címen, hogy kifogyott belőle vagy netán kihízta.
Mert soha ne mondd, hogy......
Én most fogom a fejem, hogy három évvel ezelőtt amikor méretet váltottam és 38-asból 36-ossá avanzsáltam nagyképű és hiú fejjel (ugyan ki lesz már megint ilyen kis "dundi") legalább 15-20 kosztümöt ajándékoztam el a baráti körben. Ezek mind sk varrományok voltak, ráadásul igen jók, de most milyen hasznos is volna a szülés utáni időszakra.... Még az is bosszant, hogy ráadásul akkor sportos-elegáns korszakomat éltem, klassz kis nadrágos, rakott szoknyás, laza anyagú, mindennel kombinálható szettek voltak.... Brühühü....
Felidézve néhányat, úgy vélem újra meg fogom varrni őket. Így jár aki nem gondolkodik előre. Jelenleg ugyanis tele a szekrényem nagyon szép, nagyon elegáns és nagyon szűk ruhákkal. :-)))

8 megjegyzés:

Ahama írta...

:))) azoktól meg ne szabadulj! Leszel te még 36-os. :)

anyahajó írta...

Vigasztal, ha azt mondom, hogy szoptatás alatt nagy eséllyel kicsi lenne a kosztümök felsőrésze? Szerintem kevesen ússzák meg 40-es mellbőség alatt, még ha alapvetően karcsúak is maradtak.

KicsiKató írta...

Oké, meghallgattam, vagyis elolvastam. De egy pillanat alatt átvette a helyét a fejemben az ábránd, hogy hajjj, de boldogan dobálnám kifelé a mostani ruháimat, ha eggyel kisebb méretre válthatnék...:))))))))))

Arcencil írta...

Anyahajó, igen ez az egy vigasztal, én is gondoltam erre :-))
Kató, ki ne dobd őket!!!!

Juhizs írta...

Ne dobj ki semmit! De, idővel nagyobb lakás kell :-)
Üdvözlettel: a Nagy Gyüjtögető...

Arcencil írta...

Juhizs! 4 szobás, de a gyereknek egyenlőre így sem jutott külön szoba ;-))) Ez a fránya sok hobbi...:-)))

dióhéj írta...

Hát igen, ahogy korosodik az ember lánya, úgy tesz szert ilyen tapasztalatokra :-)
(bocsánat, ez nem intrika volt, inkább együttérzés)

Kicsoda írta...

Dragam, en nem vagyok gyujtogetos, es ez a szules utan csak meg inkabb igy lett. Nem csak az alakod, de nekem a stilusom, izlesem is valtozott (oregebb lettem?:-D) szoval most csak koncentralj a kovetkezo idoszakra, amikor csini szoptatos felsok, es laza otthoni ruhak kellenek;-D