2011. február 13., vasárnap

10 méter muszlin


Néha nem értem magam, miért is kell nekem a legpepecselősebb ruhát kiválasztanom? Mondjuk most nem én választottam, hanem egy barátnőm kért meg, hogy varrjak neki báli ruhát. Péntekre el is készült a Burda 2010/11-ből ez a padlizsánlila muszlin szépség. 10 méter anyagból szabtam, az alkatrészek fektetése nem kis problémát okozott, főképp, hogy Emma ott szuszogott a nyakam mellett és folyamatosan azt kérdezte, hogy "mostmár át lehet menni az anyagon, anya?"


8 megjegyzés:

Flier Judit írta...

Nagyon szép lett, felnézek rád! 10 méter muszlin gondolatától is kiszaladnék a világból :)

Kicsoda írta...

ez gyonyoru szinu!! csodalom, hogy masnak ilyet megvarrsz, ez azert hatalmas munka. Egyebkent ez kismama ruha, vagy csak a fenykep fura?

Arcencil írta...

Köszönöm lányok, a ruha színe nekem is nagyon tetszik. Jó nagy munka volt...
A lány nagyon közeli barátom, akinek tényleg nagyon érdemes varrni, ezért adtam neki ezt ajándékba. Nagyon kevés embernek varrok,de ő az egyik.
Egyébként nem kismama ruha, csak buggyos a középső része, de belül nem, ez csak egy rátét.

krisz írta...

Csodállak a muszlin miatt.Én egy selyem anyaggal szemezek,már nyár óta,de annak sem merek neki kezdeni.Muszlinból még csak sima oldalt felhasitott szoknyát varrtam.Azt annyira nem lehet elszabni.De azt a 8o cm-t is elég volt kiszabni.
Nekem Hanna a szabásminta kimásolásnál szokott igy "segiteni".Táncol a papiron.
Nagyon szép lett az overall is.A kabát különösen tetszik.Nagyon csini!

Mona írta...

Naaagyon szép! Na, és végül átszaladt rajta a kis puszedli? :)))

norico írta...

Gyönyörü!

Borsmenta írta...

Nemrég találtam erre a blogra és teljesen elvarázsolt :)
Kérdésem, hogy a szélét mivel tudtad ilyen szépen eltisztázni? Nekem van lockom (elég, régi, Pfaff), de nem jöttem rá hogyan kell vele ilyen nagyon vékony anyagokat szépen elszegni.

Báró Júlia írta...

Szép ruha.