2009. február 14., szombat

Ajándék

Nagyon tetszenek Halász Edit quilt faliképei, ezért karácsonyra megvettem magamnak a "Mesés foltvarrás" c. könyvet.
Az életfa c. falikép ebből a könyvből készült, ajándékba a dúlámnak, aki olyan nagy élménnyé tette a szülést. A kép mérete kb. 100 cm x 80 cm, kézi applikációval készült, saját festésű anyagokból és a végén géppel tűztem. Plusz rávarrtam vagy 500 kis gyöngyöt. :-)
Majdnem két hónapig varrtam, igaz Emma Róza mellett nem sok idő jutott rá, de be kell vallanom, szerintem még sose varrtam ennyit kézzel...


Részletek:


18 megjegyzés:

bruercsi írta...

Ez egy gyönyörű ajándék! Igazság szerint elképzelni sem tudok szebbet!!! Odaadtad már? Volt sírás? Én biztos elsírtam volna magam a meghatottságtól!!! :))

Arcencil írta...

Igen, és nagyon-nagyon boldog a megajándékozott. Már fel is került a falra. Azt hiszem jobb helyre nem is kerülhetett volna...

Pillle írta...

Hihetetlenül szép! Reméltem, hogy tudja értékelni a megajándékozott. De látom, hogy jó helyre került :)

Katbo-Réka írta...

Gyönyörű lett, igazi REMEKMUNKA,

patchwitch írta...

nem csodálom, Arci, hogy annyira örült! és gratula a sok kézzelvarráshoz! :D
és sokcupp meg ölelés neked!

F.Gina írta...

Hát ez hihetetlenül szépséges !

Hokata írta...

Csodaszép, gratulálok!

Kicsoda írta...

Tokeletes ajandek egy dulanak!! ha csak fele annyit segitett mint az en szulesznom, akkor megerdemli:-)
Az hogy kezzel varrtal ennyit nagyon jo. Tudod nekem anno a szulesfelkesziton azt mondtak, hogy az ember meselje el a szules elmenyet par hettel/honappal kesobb, olyan ember(ek)nek, akikkel errol tud beszelni. En azt hiszem te kivarrtad magadbol ezt:-)

Mamka írta...

Csodaszépséges!!!!!
Hogyan van erőd még varrni is egy pici baba mellett?? Lenyűgöző....

kastanie írta...

jaj de gyönyörű!

Zelnice írta...

Nagyon szép! Legjobban a gyöngyfejű kék virágok,meg a napsugarak színátmenete tetszik. Meg a tulipánok. Emma Róza biztos nagyon jó baba, ha erre futotta :-)
Amellett,hogy nagyon tetszik,mid a quilt,mind a gesztus, egy pici megjegyzést engedj meg:nekem kicsit meghökkentően szabályos az ég négyzethálós tűzése a sok íves és mozgalmas motívum mellett.Vagy pont ezért, hogy ellensúlyozza...?

AudreyN írta...

Meseszép :-)

Arcencil írta...

Köszönöm lányok! Igazából Emma Rózára nem lehet panasz, mondjuk nappal sokat fent van, de ilyenkor hordozókendőben magamra kötöm, ott elvan, nézelődik és én így is tudok varrni... (persze mindez a takarítás és a főzés rovására megy, de az uram tudja, hogy a hobbimért élek-halok, úgyhogy ezekbe besegít)
Violini! Nagyon sokat gondolkodtam a tűzésen, de muszáj volt valami geometriai formát választani, mert a motívumokból már túl sok volt :-)

Zelnice írta...

ezaz,ízlések és pofonok .
nekem sosem elég a kacskaringóból :-)

Amaranta írta...

Gyönyörű lett! Elmegyek dúlának...

Na de komolyan! Rengeteg munkád van benne, és látszik a szeretet is. Meg valahogy a megelégedettség.

Örülök, hogy a pici lányoddal ilyen szépeket alkottok!

Millie írta...

Gyönyörű!

Névtelen írta...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫

Unknown írta...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室