2009. március 4., szerda

Tervek

Miután szép lassan kialakulni látszik valamilyen napirend Emma Rózával így több idő jut varrni is. Április 12.-én lesz a keresztelője és én valami igazi klasszikus kislányruhát gondoltam főkötővel. Igen lehet, hogy már egy kicsit "giccses", de találtam hozzá nagyon szép hímzett maderira anyagot és szép csipkét. Gondoltam elkészítem neki. Aztán pedig el lehet tenni emlékbe. :-)
(Burda 2007/08 130-as modell) Ezzel az együttessel már régóta szemezgetek. Igaz még nem értem el a régi alakom, de úgy látszik én ha hízok is akkor is konfekció maradok, most épp 38-as. Különös, most jobbban szeretem magamat mint vékonyabban....
Sikerült vennem ugyanilyen narancssárga és sötétbarna anyagot. A szoknya anyaga már ázik is a vízben.
(Burda 2009/01 113-as és 120-as modell)

11 megjegyzés:

Ahama írta...

Nagyon szép keresztelőruhát találtál. Csináld kicsit bővebbre, hogy alá lehessen öltöztetni, a templomokban sokszor hűvös van.

zazálea írta...

Szédületes az energiád, a lendületed! Csinosak lesztek...

Kicsoda írta...

A kisruha nagyon szep, kivancsi vagyok milyen lesz ha elkeszul. A te szerelesed is jonak igerkezik, de ez most nem francias:-)
Amikor szules utan talalkoztam baratnoimmel mindig azzal jottek, hogy sokkal jobban nezek ki, mit szules elott (ertsd hiztam 3-4 kg-t). A gyerek valahogy meglagyitja az embert, en pl csak neha vagyom vissza a kockahasam:-)

Katbo-Réka írta...

Igaza van Krisztának. Már annyi férfitól hallottam, hogy a feleségüket sokkal nőiesebb alakúnak vélik szülés után.
Ahama praktikus tanácsát is jó megfogadni. Áprilisban még nagyon szeszélyes az idő.
Szépek lesztek.

Arcencil írta...

Igen, valami fehér rugi, vagy tipegő biztos kell alá. Áprilisban jó hideg lesz a templomban...
A szoptatás nálam jól bevált fogyókúra, bár most 59-nél megállt a mérleg. De jó ez így. Inkább a feszesség hiányzik, valahogy olyan kinyúltnak érzem a bőröm :-) (na ja 24 kiló hízás után...)

Névtelen írta...

Bocsi, lehet, hülyeséget kérdezek, de nem a Puroszné volt a dúlád?

Arcencil írta...

Gira! De igen :-)
Honnan gondoltad?

Névtelen írta...

A lánykád nevéből, mert én is Magdival szültem, és végignéztem a többi képét is az iwiw-en. Az Emma Róza pedig tökéletesen egyedi ;) Milyen kicsi a világ :O

Arcencil írta...

Nahát, ez nagyon jó!! Végre egy másik szegedi kreativ blogger! :-))

marywolf írta...

Én csaltam, mert ezt a cuccot megvarrattam, igaz nem ezekben a színekben, hanem magamhoz hangoltam, Nah de majd amikor úgy varrok, mint te. Én most vékonyabb vagyok, mint szülés előtt, pedig nem fogyózom. Meg változott az alakom is, sehogy se állnak jól a régi nadrágjaim, pedig nem szűkek.

kastanie írta...

Mikor megtudtam, hogy kislányod lesz, már láttam magam előtt a szebbnél szebb ruhákat.