2009. március 4., szerda

Tervek

Miután szép lassan kialakulni látszik valamilyen napirend Emma Rózával így több idő jut varrni is. Április 12.-én lesz a keresztelője és én valami igazi klasszikus kislányruhát gondoltam főkötővel. Igen lehet, hogy már egy kicsit "giccses", de találtam hozzá nagyon szép hímzett maderira anyagot és szép csipkét. Gondoltam elkészítem neki. Aztán pedig el lehet tenni emlékbe. :-)
(Burda 2007/08 130-as modell) Ezzel az együttessel már régóta szemezgetek. Igaz még nem értem el a régi alakom, de úgy látszik én ha hízok is akkor is konfekció maradok, most épp 38-as. Különös, most jobbban szeretem magamat mint vékonyabban....
Sikerült vennem ugyanilyen narancssárga és sötétbarna anyagot. A szoknya anyaga már ázik is a vízben.
(Burda 2009/01 113-as és 120-as modell)

13 megjegyzés:

Ahama írta...

Nagyon szép keresztelőruhát találtál. Csináld kicsit bővebbre, hogy alá lehessen öltöztetni, a templomokban sokszor hűvös van.

zazálea írta...

Szédületes az energiád, a lendületed! Csinosak lesztek...

Kicsoda írta...

A kisruha nagyon szep, kivancsi vagyok milyen lesz ha elkeszul. A te szerelesed is jonak igerkezik, de ez most nem francias:-)
Amikor szules utan talalkoztam baratnoimmel mindig azzal jottek, hogy sokkal jobban nezek ki, mit szules elott (ertsd hiztam 3-4 kg-t). A gyerek valahogy meglagyitja az embert, en pl csak neha vagyom vissza a kockahasam:-)

Katbo-Réka írta...

Igaza van Krisztának. Már annyi férfitól hallottam, hogy a feleségüket sokkal nőiesebb alakúnak vélik szülés után.
Ahama praktikus tanácsát is jó megfogadni. Áprilisban még nagyon szeszélyes az idő.
Szépek lesztek.

Arcencil írta...

Igen, valami fehér rugi, vagy tipegő biztos kell alá. Áprilisban jó hideg lesz a templomban...
A szoptatás nálam jól bevált fogyókúra, bár most 59-nél megállt a mérleg. De jó ez így. Inkább a feszesség hiányzik, valahogy olyan kinyúltnak érzem a bőröm :-) (na ja 24 kiló hízás után...)

Névtelen írta...

Bocsi, lehet, hülyeséget kérdezek, de nem a Puroszné volt a dúlád?

Arcencil írta...

Gira! De igen :-)
Honnan gondoltad?

Névtelen írta...

A lánykád nevéből, mert én is Magdival szültem, és végignéztem a többi képét is az iwiw-en. Az Emma Róza pedig tökéletesen egyedi ;) Milyen kicsi a világ :O

Arcencil írta...

Nahát, ez nagyon jó!! Végre egy másik szegedi kreativ blogger! :-))

marywolf írta...

Én csaltam, mert ezt a cuccot megvarrattam, igaz nem ezekben a színekben, hanem magamhoz hangoltam, Nah de majd amikor úgy varrok, mint te. Én most vékonyabb vagyok, mint szülés előtt, pedig nem fogyózom. Meg változott az alakom is, sehogy se állnak jól a régi nadrágjaim, pedig nem szűkek.

kastanie írta...

Mikor megtudtam, hogy kislányod lesz, már láttam magam előtt a szebbnél szebb ruhákat.

Névtelen írta...

情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫

Unknown írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇