2008. augusztus 10., vasárnap

Quilt és patchwork kalandozások

Mostanában egyrészt sok-sok-sok szabadidőm van, másrészt a kismamaruha-varrásban nem tudok kibonatkozni, így gondoltam én is nekiállok kisebb sk patchwork és quilt munkáknak. A tegnapi takaró is ennek a mozgalomnak az előszele.
Most, hogy új otthonom is lesz elkelne néhány szép dolog. Párnák, takarók, pici-kedves dologok amitől otthonosabbak leszünk.
Pár hónappal ezelőtt én is festettem néhány anyagot, amit most nekiálltam felavatni. Időközben rájöttem, hogy a színharmónia nem egy könnyen eltalálható dolog..... nem is tetszik igazán a végeredmény, de valahol el kell kezdeni, kidobni pedig már nem akartam.
Valójában egy "mintaív"-nek készült, mert épp a tűzést gyakoroltam a géppel és a színátmenetes cérnával. Aztán gyorsan párhahuzatot varrtam belőle, mert van még három csupasz párnám. Vagyis mostmár csak kettő. :-)
Így tehát a másik kettőnek is készítek valami huzat félét, közben tovább gyakorolom mint a blokk készítést, mind a tűzést.


6 megjegyzés:

Kicsoda írta...

A tuzes nagyon szep. Nem tudom mi a gondod a szinekkel, de erdemes ugy festeni, hogy egy szinbol tobb arnyalat es ahhoz hozzakevered a masik szint. Igy maguktol `osszeillenek`.

Arcencil írta...

A színekkel magukkal semmi, így ez a három szín nem igazán tetszik együtt.
Igen közben én is rájöttem, és csinálni fogok árnyalatokat.

idi írta...

nekem tetszik.Én még sosem próbáltam a szabad gépi tűzést,kicsit félek tőle.biztos egy pár tű látná kárát.

Arcencil írta...

Ildi, szerintem vágj bele! Én sem törtem tűt :-), bezzeg a varrásnál...

patchwitch írta...

arci, nekem is nagyon tetszik, és boldogok lennének a párnák ilyenekkel (nálunk csupa kisgyerekes van, mert annak idején foglalkoztam ovisokkal...)
és ügyi vagy szabad gépi terén is... :D

日月神教-任我行 írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇