2008. augusztus 4., hétfő

Kismamablúz - Burda 2006/08 123-as modell

Elkészültem a blúz rövid ujjú változatával. Nem volt kedvem macerázni a csíkok illesztésével, mivel ez egy olyan anyag volt, hogy félbehajtva még véletlenül sem fedték egymást a madeira csíkok... Így legalább másfélszer ennyi anyag kellett volna, hogy minden szépen álljon, plusz a behúzások is módosítottak a csíkok elhelyezkedésén....
Persze nagyon zavar, nem szeretem az ilyen munkát, de mit is szoktak mondani? Egynek jó lesz! :-) A csíkos kosztümhöz készült, remélem a párom készít majd rólam fotót és azt is fel tudom tenni.

8 megjegyzés:

Bea írta...

Nagyon csini lett a blúzod!
Ami a csíkok illesztését illeti (ez jól hangzik), rajtad kívül senki nem fogja észrevenni. Csak a csinos kismamát fogják látni a laikusok, úgyhogy érezd csak jól magad benne!!!!
(Láttam az anyagodat acélkék változatban a győri eurotextilben, nagyon kellemes viselet lehet a hőségben.)

Arcencil írta...

Igen, nagyon tetszik nekem is a csíkos anyag! Biztos fogok belőle varrni jövőre is! :-)

Elizaniko írta...

Szia !
De jó, hogy újra rádtaláltam ! Nagyon jókat varrsz ! Újra kedvem támad a ruhakészítéshez. Én mostanság másféléket varrok.
És kívánok jó egészséget neked is és a kisbabádnak is. Nem találtam, mikor fog születni, de minden jót ! Majd még benézek máskor is. Felveszlek a linklistámra.

Kdatta írta...

Szerintem nagyon csinos lett a kismamablúzod. a csíkok miatt ne aggódj, tényleg csak te fogod tudni. :o)
Tessen mondani kedves, láthatunk majd rajtad is fotót ezekről a szépségekről. ;o))
Ha én tudtam volna varrni mikor kismami voltam, mennyi bosszankodástól megmenekültem volna. :o)

Arcencil írta...

Igyekszem rávenni a párom, hogy fotózzon, bár az az igazság, hogy még nagyon pici a pocak :-) Még növesztem egy pár hétig, hogy tényleg látható is legyen valami :-)
Kata, majd a harmadiknál ;-)))

Arcencil írta...

Szia Anikó! Köszi én is belinkellek!
A babát a Jézuska hozza, ha minden igaz! :-)

日月神教-任我行 írta...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Unknown írta...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ