2008. július 26., szombat

A kötőtű is előkerült!

Kicsit félve írom a posztot, mert a tavalyi horgolt vállkendőbe való belekezdésem csúfos kudarcot vallott. No nem azért, mert nem ment a horgolás, hanem menet közben rájöttem, hogy ez a kendő semmilyen kabátomhoz nem lesz jó... Ezután lepasszoltam az egészet anyukámnak, aki szeret horgolni és majd készül belőle valami egyszercsak.
Most viszont elővettem a tavaly beszerzett Bouton d'or újságjaimat és belevágtam egy 0-3 hónapos korig való kiskabátnak és babatakarónak.A kabátka hátával ma reggel elkészültem, és egészen elégedett vagyok, ahhoz képest, hogy jó pár éve nem kötöttem meg egy tisztességes darabot sem. :-)

Így tehát a varrás, és a keresztszemes mellett (erről egyenlőre nem merek posztolni, mert a végén még "számonkéritek" rajtam) most még kötök is. És még kérdezgetik tőlem, hogy nem unom magam otthon?????? Hát nem, sőőőttt.... :-)))))

7 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Kíváncsi vagyok a végeredményre:)) Milyen színből készíted? Lehet már tudni?:)))

Ugye? Tőlem is kérdezgetik, mért vagyok annyit itthon... Hát bulizás közben nehezen menne a varrás...:)

Bea írta...

Nagyon aranyos lesz! És a szine????

Szerintem sem a terhesség sem az utána a babával otthon töltött idő alatt nem lehet unatkozni!!

Arcencil írta...

A színe ugyanilyen lesz, mert a kék szerintem jó a lánynak is. Egyébként sem aggatnék rá rózsaszínt. A neme meglepetés lesz!

kastanie írta...

Én nem azt kérdem, hogy unatkozol-e, inkább azon ámulok, hogy ennyire sokmindent kihozol az idődből!

Arcencil írta...

Szerencsére most tényleg semmivel sem kell foglalkoznom. Csak magammal. Nagyon boldogságos időszak ez!

Névtelen írta...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲

日月神教-任我行 írta...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室