2008. július 28., hétfő

Kismamakosztüm - Burda 2006/08 122-es modellKész lettem a seersucker anyagból varrt kismamakosztümömmel. Megállapítottam, hogy még mindig kicsi a pocakom ehhez a modellhez, így a próbababánál egy kis trükkhöz folyamodtam és rákötöztem egy párnát, illetve a mellrészt is kitömtem két gombolyag fonallal :-) Így mondjuk nagyobb lett a melle mint a pocakja és átavanzsált Burda plusz modellé, de remélem azért ki tudjátok venni a lényeget.

Az ujja kicsit feszül a kitömés miatt, hiába igazgattam a fotózás előtt.
Egyébként a vénasszonyok nyarára varrtam, így van még időm "belenőni".
A nadrágról a flickr-re tettem fel képet, önfénykép így a barátaim láthatják. A szabásmintát totálisan át kellett alakítani. Miután készre varrtam - de kár, hogy nem fényképeztem - rájöttem, hogy ez használhatatlan a 8. hónap előtt, így egy kis ügyeskedéssel kihoztam belőle egy jól használható nacit.
Az anyag egyébként nagyon tetszik! Jó a tartása, kellemes viselet - tényleg ideális nyári kosztümnek. Már ábrándozok a jövő évi babakocsi tologatós kollekcióról is :-)
Most a blúzt készítem el, jövök hamarosan!

10 megjegyzés:

Bea írta...

Igazán csinos!! Kibélelted a kabátot?
A nadrágot viszont nem találtam a flickr-en.:((

Mamis írta...

Nagyon jó lett.Biztos csinos leszel benne!

ezkriszti írta...

Elég filigrán alkat vagy, nem biztos hogy óriási hasad lesz. Nagyon szép lett a kosztüm.

Arcencil írta...

Köszi lányok! A kabát nincs bélelve, gyorsan kész is lettem vele.
Kriszti, tényleg az átlagosnál kisebb pocakom van. Még alig látszik.

Mamis írta...

Nézz be ha van időd hozzám is!

Princi írta...

Szia, először járok itt, én is varrós blogos vagyok. Tetszik az oldalad! Látogass meg, meglepim van számodra!

Bea írta...

Nézz át a blogomba, ha van időd!:)))

dióhéj írta...

na tessék..hozzám is nézzél be, tőlem is vár egy meglepi, de kezdek rájönni, hogy csak egymás agyára megyünk ezzel a díjjal...sajnálom, ha gondot okoztam...

tallina írta...

Remek lesz ez a kis kosztüm. Egyébként is szépen varrsz és gyorsan. Nézz be blogomra bár - látom - már mások megelőztek :-)

Unknown írta...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ